טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בשבוע 33 להריון, החל משבוע 20 אני סובלת מסימפיזיוליזיס. אני מתקשה לגבש דעה לקראת הלידה. רופאת הנשים שלי ממליצה לי בחום על שימוש באפידוראל, מכיוון שהכאבים במצבי יהיו בלתי נסבלים. מאידך, מטפלים אלטרנטיביים רבים ממליצים להימנע משימוש במשככי כאבים. לטענתם הכאב אמור להתריע בפני סכנה לאגן וכי מומלצת לידה פיזיולוגית. בנוסף אציין כי מזה שנתיים אני סובלת גם מוסטיבוליטיס. אודה לתגובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך סימפיסיוליזיס לכשעצמה אינה מסכנת את ההריון ואינה מפריעה ללידה. לעתים כאשר הכאב בלתי נסבל והעובר בשל אנו ממליצים על הקדמת לידה בכדי למנוע סבל המשכי אם ביילוד נרתיקי או בניתוח קיסרי בהצלחה ד"ר אריה לידור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר