כניסה להריון אחרי 2 ניתוחים קיסריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון אחרי 2 ניתוחים קיסריים
    ק
    26/04/2010

שלום ד"ר!
    אני אחרי 2 ניתוחים קיסריים שהשני היה לפני שבועיים.
    אאחר שהתלבטתי בין לידת לנל"ק לקיסרי החלטתי ללכת על בטוח ובחרתי בקיסרי (לא יודעת אם עשיתי את הבחירה הנכונה מאחר שעכשיו כל הלידות יהיו בקיסרי וגם היו לי הדבקויות והניתוח היה ממושך ואני חוששת לגבי הניתוחים הבאים).
    לאחר הניתוח המנתח אמר לי שהצלקת של הקיסרי הקודם הייתה מאד דקה. מה זה אומר?
    כשהשתחררתי נרשם לי במכתב השחרור "סגמנט תחתון דק" מה זה אומר?
    האם זה ישפיע על ההריונות הבאים? האם אני אהיה הריון בסיכון שיקרע לי הרחם בהריון?
    כמה זמן אני צריכה להמתין עד ההריון הבא בשביל זההריון יהיה יותר בטוח? יש מצב שאחרי הקיסרי השני שהצלקת לא תהיה דקה?
    אני די מפוחדת
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי 2 ניתוחים קיסריים

ד``ר אריה לידור
    26/04/2010

שלום לך
    גם את ההריון הבא תסיימי בניתוח קיסרי . רצוי להמתין לפחות שנה מהניתוח עד להריון חדש. לכשתהיי בהריון רצוי לתזמן את הניתוח מוקדם יחסית בסביבות שבוע 38 כדי להמנע עד כמה שניתן מצירים המסכנים את הצלקת הניתוחית שלך. בהצלחה
    ד"ר אריה לידור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!אבל מ זה אומר "סגמט תחתון דק"?

ק
    26/04/2010

זה אומר שבלידה הנוכחית אם הייתי הולכת על לנל"ק היה סיכוי רב לקרע? יש לזה השלכה על ההריון הבא.? וברור שהלידה הבאה תהיה ,לצערי, בקיסרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגמט תחתון דק"?

ד``ר אריה לידור
    26/04/2010

המשך
    רקמת שריר הרחם דקה יותר לאור הניתוח הקודם ולכן פחות עמידה ללחצים.
    ד,ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וזה קורה לאחר כל קיסרי? או שרק אצלי

ק
    26/04/2010

זה קרה?
    כי אני יודעת שאחרי קיסרי אחד אפשר ללדת רגיל
    תודה על התשובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו