הערכת משקל מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערכת משקל מודאגת
    אן
    26/04/2010

שלום רב ,

אני בשבוע 32.5 וביצעתי היום הערכתמשקל שהראתה :

היקף הראש (hc) :

314 מ"מ מתאים ל: 35.4 שב'

היקף הבטן (ac) :

308 מ"מ . מתאים ל34.6 שב'

אורך עצם הירך ( fl) :

66 מ"מ .מתאים ל 33.5 שב

קוטר דו קודקודי ( bpd ) :

87 מ"מ מתאים ל35.4 שב

בממוצע גיל ההריון 34.6

לפי הרופא שלי יש סיכוי של 70% לכך שהעובר גדול בשבועיים לכך שבעלי יחסית בחור גדול ו30% יתכן ומדובר בסכרת ולכן שלח אותי לעשות בדיקת סכרת שניה , למרות שהראשונה הייתה תקינה ( 120). הרופא ממש לא נלחץ מהתוצאות

לאחר שיטוט באינטרנט מצאתי את עצמי נלחצת מאוד שמא נתקלתי במושגים כמו מומים הקשורים לגדילת יתר וכו'...

אני מאוד לחוצה ומודאגת למרות שהרופא שלי בכלל לא יחס לזה הרבה חשיבות רק אמר שצריך לשלול סכרת ... ואילו לאחר קריאה באינטרנט אני ממש לחוצה , לא יכולה להרגע מהמחשבות של חס וחלילה מומים

עד כמה התוצאה שלי חריגה ? היקף הראש מתאים ל35.4 האם מאוד חריג או שמא אני סתם מלחיצה את עצמי ?

אודה מהרגעה ... מאוד לחוצה

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הערכת משקל מודאגת

הוספת תגובה

• הערכת משקל

ד``ר אריה לידור
    26/04/2010

שלום לך
    עושה רושם כאילו העובר גדול בשבועיים מכפי גילו. הייתכן ווקיימת טעות בגיל ההריון? במידה ולא, נכון לבצע העמסת סוכר מלאה לשלילת סכרת הריונית שהיא הסיבה השכיחה ביותר לעובר הגדול מכפי גילו. בכל מקרה לא מדובר במומים עובריים. מומלץ לחזור על נתוני הצמיחה בעוד שבועיים
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו