מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוג דם שליליענת26/04/2010
אני בהריון שלישיה לאחר IVF בשבוע 10, לפני 11 ימים קיבלתי חיון אנטי D כיוון שסוג הדם שלי B- והיו לי במשך כמה ימים שלפני החיסון הפרשות חומות שפסקו לחלוטין באותו ערב שלאחר החיסון.
באותו יום עשו לי US ו3 העוברים היום בסדר עם דופק, היום בשבוע 10 עשיתי US ואחר העוברים הקטן יותר ללא דופק, נאמר לי ללכת לרופא שלי לקחת מרשם לחיסון אנטי D, זו בידיעה שעשיתי חיסון אבל לא הבנתי מתי לעשות ואולי הרופאה שכחה שעשיתי חיסון ממש לא מזמן שהבנתי מהרופאה שבדקתי אותי אז אמרה שזה ל-3 חודשים אז האם צריך בכל זאת לעשות עכשיו שוב חיסון? למרות שעשיתי לפני 11 יום? האם העובר שהפסיק להתפתח ויספג ברחם יכול להיות מצב שהדם שלו יתערבב עם שלי ובגלל זה היא רוצה שאעשה עוד חיסון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג דם שלילי
ד``ר אריה לידור26/04/2010שלום לך
כן את זקוקה לעוד חיסון משום המצב החדש
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
ענת26/04/2010אבל עשיתי לפני 11 יום חיסון ונאמר לי שזה ל-3 חודשים אז למה בעצם צריך עוד חיסון עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר אריה לידור26/04/2010כי הסיכון מוגבר
ד,ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ענת26/04/2010אמרתי לרופא המטפל שלי והוא אמר שאין צורך ואני בלחץ, האם ניתן לעשות את החיסון ללא מרשם מהרופא אצל אחיות או מוקד?
אם אין דימום זה אומר שהכל בסדר ואם יהיה ואגש מיד למוקד לעשות חיסון זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)