טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 33. אם עשיתי את התבחין המרובע ויצא לי תוצאה של 1:20,000 זה אומר שקיים סיכוי של 1:20000 בהתייחס לבנות עם ערכים של חלבון עוברי וכדומה כמו שלי או שזה ללא קשר לערכים ?
בקיצור, מה זה אומר 1:20000
הבנתי שבדיקת מי שפיר בודקת גם מומים במערכת העצבים וזה לא נבדק בתבחין המרובע. האם יש למומים אלו גםק שר לגיל האם.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
להילה שלום. התבחין המרובע נותן סיכן סטאטיסטי לתיסמונת דאון שבמקרה שלך נמצא כמעט אפסי.בדיקת מי השפיר בודקת עוד כ-300 מומים גנטיים אחרים שהם נדירים הרבה יותר,אבל קיימים.בנוסף בבדיקת מי השפיר קיים גם סיכון מאד קטן,כשליש האחוז להפלה. לסיכם להחלטך כן או לא מי שפיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר