בדיקה ביתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה ביתית
    tinki
    23/10/2007

שלום רב.
    בשבועיים האחרונים אני מרגישה כמו בתחילת ההריון הקודם שלי.כאבים בחזה, גודש באף, פצעונים על הפנים, כאבים בבטן תחתונה, עייפות ורגישות רבה.
    את הווסת האחרונה קיבלתי לפני 35 ימים, אך המחזורים שלי אינם סדירים לחלוטין בתקופות שאיני נוטלת גלולות( יכולים להיות גם מרווחים של חודשים בין אחד למשנהו). כך שאני לא ממש יכולה לקרוא לזה איחור של שבוע.מבחינת פוריות ובריאות הכל תקין ויש לי ילד בן שנתיים שנולד לאחר הריון בריא וקל וקליטה מהירה.בדיקה ביתית של מקלון הזהב שבוצעה הבוקר הראתה תשובה שלילית ללא ספק. אילולא התופעות הגופניות, הייתי מניחה לעניין ומנסה שוב בחודש הבא.
    מהם בכלל הסיכויים לכך שהתוצאה אינה אמינה כ- 35 יום לאחר ווסת אחרונה? האם רוב הסיכויים שאני לא בהריון והתחושות השונות נובעות מסיבות הורמונליות אחרות? יש בכלל טעם לבדוק שוב בעוד מספר ימים?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה ביתית

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    23/10/2007

התסמינים שאת מתארת לא קשורים להריון.יש טעם לבצע תבחין חוזר בעוד שבוע במידה והמחזור עדיין מתעכב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו