מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקל+תנועותשיר27/04/2010
בוקר טוב,
אתמול הייתי בבדיקה אצל הרופא, אני בשבוע 1+28 ומשקלה של העוברית 1.5 ק"ג!!
כמו כן כל המדידות תואמת שבוע 29-30.
האם עפ"י משקל זה ניתן לשער מה יהיה המשקל בלידה? (בכל הבדיקות עד היום נאמר שהעובר גדול מעט ממה שאמור) העמסת סוכר תקינה וגם ל"ד וכל שאר הבדיקות.
שאלה נוספת- ישנם ימים שהעוברית מאוד פעילה ואני מרגישה הרבה תנועות במשך היום, וימים שיש מעט מאוד תנועות (שקשה לספור ברצף 3-4 תנועות), הרופא טוען שזה בסדר ושספירת תנועות חשובה רק בשלבים מתקדמים יותר, האם נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל ותנועות עובר.
פרופ' אייל ענתבי27/04/2010שלום רב שיר,
עלייך לברר אצל הרופא המטפל האם מועד הוסת האחרון שלך דורש שינוי וחישוב מחדש ,
לאחר וידוא גיל ההריון יש לבדוק שוב את התאמת האולטראסאונד שביצעת אתמול לגיל ההריון המחושב ,בהתאם לממצאים ,ייתכן ויהיה כיוון לגודל האפשרי של העובר בלידה.
תשובתו של הרופא הינה סבירה , ייתכן שינויים בכמות התנועות בין יום אחד למשנהו אך תאורך נשמע בגדר הסביר.
בכבוד רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



