משלישיה לתאומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משלישיה לתאומים
    עידית
    27/04/2010

אני בשבוע 10+1מ-IVF עם הריון שהיה ובעקרון עדיין של שלישיה, באולטראסאונד מאתמול 2 עוברים מתאימים לגיל עם דופק ותנועות והשלישי שהיה מלחתחילה קטן ב-3 ימים מגיל ההריון גם אתמול הוא היה קטן בשבוע וללא דופק.
    הבנתי שהוא אמור להספג ברחם, כמה זמן זה אמור לקחת והאם עד השקיפות בעוד שבועיים כבר לא יהיה.
    האם כדאי בגלל זה לדחות את השקיפות עד שיעלם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משלישיה לתאומים

הוספת תגובה

• שלום רב עידית.

פרופ' אייל ענתבי
    27/04/2010

אין משמעות לקצב ה"העלמות" של העובר השלישי באולטראסאונד ולכן אין סיבה שתדחי את ביצוע בדיקת השקיפות העורפית, הדבר לא משפיע על ההריון אך יש לקבל ייעוץ מהרופא המטפל אודות משמעויות אפשריות של מות העובר ברחם.

בכבוד רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ו...

ענת
    27/04/2010

על אילו משמעויות מדובר לגבי מות העובר ברחם, אשמח לשמוע כי הרופא שלי לא אמר לי כלום מלבד שטוב שזה קרה ולא הייתי צריכה להתמודד עם הריון שלישיה או הפחתה וזהו לבוא לסיכון תיק אחרי שקיפות וסקירה מוקדמת כי הוא רופא לפוריות ולא עושה מעקב הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

ענת
    29/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו