בדיקות סקר תסמונת דאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות סקר תסמונת דאון
    מיכל
    02/05/2010

שלום,

לאחר ביצוע US שקיפות עורפית מסר לי הרופא כי עליי להשלים את הבדיקה באמצעות בדיקת דם.
    אני חברה ב"כללית מושלם" ולכן ביררתי היכן יש השתתפות של הקופה. עשיתי את הבדיקה במכון הגנטי באיכילוב.

היום גילית לפתע כי אף אחד לא אמר לי שכדי שיוכלו בהמשך לשקלל את התוצאות של הבדיקה מהשליש הראשון עם הבדיקה של התבחין המשולש/מרובע היה עליי לבצע את שתי הבדיקות
    בא-ו-ת-ה מעבדה.

יוצא מכך, שלא אוכל להגיע לרמת וודאות שניתן לקבל היום 90%-95% וודאות בשקלול כל הנתונים (US שקיפות + דם שקיפות + תבחין מרובע).

האם יש דרך כ-ל-ש-ה-י בה כן אוכל להגיע לרמת וודאות כזו? מקום בו יהיו מוכנים לשקלל לי את הנתונים מאיכילוב + התבחין המרובע?

אודה מאוד לעזרה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות סקר תסמונת דאון

הוספת תגובה

• תסמונת דאון.

ד``ר איילון לחמן
    03/05/2010

שלום.
    כדאי אולי להתיעץ עם צוות המעבדה באיכילוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממש היו קואופרטיביים

מיכל
    03/05/2010

רק מסרו לי שהם לא עושים חלבון עוברי ולכן כאילו לא ניתן לשקלל... לא הציעו פתרון או עזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלבון עוברי.

ד``ר איילון לחמן
    03/05/2010

שוב שלום.
    חבל שלא עזרו.התיעצי עם רופאך לגבי שאר הבדיקות הניתנות לביצוע.אם את מאד חרדה תמיד ניתן ניתן לשקול ביצוע בדיקת מי השפיר ולהיות בטוחים במאה אחוז.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו