מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 הפלות אחת טבעית ואחת יזומה ,מיכל05/05/2010
שלום רב, אני בת 28 וחצי. היום נודע לי שהייתה לי הפלה טבעית. הייתי בשבוע החמישיל הריון וכל השבועות האלו היו לי כאבי בטן ואתמול 041/05/10 התחיל לי דימום היום בבוקר הבדיקות דם הראו שבדיקת הבטא ירדה ל4 והיה לי הפלה טבעית. שאלתי היא כזאת.
בגיל 23 עברתי הפלה יזומה והייתי בחודש וחצי להריון שעשיתי את ההפלה.מה קורה מה העתיד צפוי להיות מה הסיכונים מהסבירות לקליטת הריון תקינה בפעם הבאה?
האם זה שעשיתי הפלה אחת יזומה וכעת הייתה לי אחת טבעית מקטין לי את הסיכויים הבאים לקליטה פורייה וטובה?
אני עצובה חוששת ומוכנה בכל מאודי .. מה הלאה,ומתי אפשר להתחיל לנסות שוב?
תודה רבה
מיכל .ק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה
ד''ר דורון רוזן06/05/2010סביר שאין קשר. בכל מרה הסיכוי להריחון תקין בעתיד עצום ורב בהרבה מהסיכוי לבפלה נוספת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהים תודות ושאלה אחרונה
מיכל06/05/2010ים של תודות ד"ר.
נתת לי נחת לאחר שעות שראשי מתעסק רק בדבר זה
מתי יהיהנכון לנסות להכנס שוב? ומתי אמור המחזור להגיע? הפעם האחרונה שקיבלתי היה בתאריך 23/03/2010 ומאז לא קיבלתי
ההפלה הייתה אתמול בתאריך 05/05/10
מתי אפשר לנסות שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למיכל
מנוסה06/05/2010הי מיכל,
מזדהה איתך כיוון שייזמתי הפלה כאשר הייתי בת 21 ובגיל 29 נכנסתי להריון מיוכל שעבדתי בשבילו קשה מאוד ולא החזיק (הפלה טיבעית). התייעצתי עם רב ומה שהוא אמר לי זה שעליי להבין ולהצטער על הטעות שעשיתי בצעירותי ולעשות בימים אלו את כל שביכולתי שנשים נוספות לא יעברו את זה (אני בוחרת בהסברה), מציע לך לעשות כל מה "שיכפר" על מעשיך בדרכך שלך!!!
ושבע"ה תפקדי במהרה
שולחת חיזוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)