טרנזיט אוסטאופורוזיס בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרנזיט אוסטאופורוזיס בהריון
    אור
    06/05/2010

שלום
    לפני שנה וחודשיים בהריון הראשון אובחן לי טרנזיט אוסטאופורוזיס במפרק הירך השמאלי.
    החלמתי לאחר הלידה. אני לוקחת 15 טיפות של ויטמין די מידי יום כדי לתקן מחסור חמור ברמת הויטמיו . כרגע רמת הויטמין היא 32 .
    היום אני בהריון שני, שבוע 17, לפני כמה שבועות התחלתי לחוש כאבים קלים מאוד בישבן, כאבים שניתן להתעלם מהם, הבעייה שהכאבים הללו מלווים אותי כבר כמה שבועות ואני מאוד מאוד מודאגת שמה מדובר שוב פעם באוסטאופורוזיס הריוני.
    קבעתי תור לאורטופד אבל בנתיים אשמח לקבל תשובה לשאלה האם יש סיכוי שמדובר באוסטאופורוזיס? כי לפי מה שהבנתי המחלה לא מתפרצת בשליש הראשון אלה בשליש השלישי.
    כמו כן הבנתי שהסיכוי שהתופעה תחזור על עצמה בהריונות הבאים הוא מאוד קטן.
    אבקש לדעת האם לדעתך החשש שלי מוצדק. האם מוכר לך מקרה שהתופעה חזרה על עצמה בהריון עוקב?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ?

אור
    09/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסטאופורוזיס

ד``ר איילון לחמן
    09/05/2010

ממליץ שאכן תתיעצי באתר של אורטופדים.להם הרבה יותר נסיון ומידע בנושא זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו