עלייה במשקל בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל בהריון
    אילתי 44
    08/05/2010

אני בת 33 , נמצאתהריון ראשון,,, אני כרגע בשבוע 17 אני גובה 1.56, התחלת ההריון שלי הייתי במשקל :: 57.72 קילו . כרגע אני שוקלת 62.72 שזו עלייה מטורפת!!!!!!!!!!
    הקטע הוא שהעלייה שלי מתבטאת ישר בבטן, ויש לי בחודש במקום של חודש רביעי,,,,היא נראית כמו חודש שישי,,,לפחות
    אני כולי בהלם איך הגעתי למצב הזה,,,אני חייבת לעשות משהו, אני החלטתי לוותר על כל המתוקים , והדברים המיותרים,,,אבל עדיין אסור לעשות דיאטה,,,איך אני יכולה לעצור את זה?? מטבלאות שהסתכלתי אני אמורה לסיים את ההריון בערך במשקל של 72 קילו , ואם אני כרגע עומדת על 62 קילו ואני בסה"כ בחודש 4 יש לי 10 קילו לעלות עד הסוף..האם זה אפשרי?? כי הבנתי שבחודשים מתקדמים עולים יותר במשקל?? אשמח לשמוע ,,,,,,,,,,,,,,תגובות בבקשה!! איך אני מגיעה לעמק השווה עם המשקל הזה!!
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל בהריון

הוספת תגובה

• פשוט לאכול מסודר

שרית
    09/05/2010

תאכלי ארוחת בוקר טובה (מעדן, גבינה, פרוסת לחם קלה, חביתה, ירקות), צהריים (עוף, בשר, דגים, +תוספת) ומשהו קטן בערב. תשתדלי לא לנשנש שטויות אלא רק פירות אם בא לך. אל תשתי קולה ומיצים משמינים, רק מים! ואז מבטיחה לך שיהיה בסדר...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה

טניה
    09/05/2010

דבר נוסף שאת יכולה לעשות זה לפנות לדיאטנית בקופה שלך ויחד תוכלו לבנות תפריט שהוא גם מגוון (כי נורא קשה לוותר על מתוקים (לי בכל אופן) וגם מאוזן כדי שתוכלי לקבל את כל אבות המזון,
    שיהיה הריון קל ובהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל.

ד``ר איילון לחמן
    09/05/2010

שלום.
    ממליץ שבהתיעצות עם רופאך תבצעי בדיקות לשלילת סכרת ובמקביל תתיעצי עם דיאטנית.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו