טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני רוצה להתייעץ איתך: אני בשבוע 15 כשאני מתעוררת בבקרים האחרונים, הבטן שלי קשה מאוד, ויותר קטנה ממה שהיא ביומיום (גם מתרכזת יותר קרוב למפשעה) כשאני קמה, אחרי דקה שתיים הבטן מתרככת וחוזרת להיות כמו שהיא תמיד
האם זה בסדר? האם זה תקין, הבטן הקשה בבקרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך כשאת שכובה - הופך להיות הרחם ההריוני שטחי יותר ולכן את מרגישה את הנוקשות. בעמידה הרחם משום כח הכובד נמצא בעמדה נמוכה יותר ועמוקה יותר ולכן מורגשת הבטן כרכה יותר. בברכה ד"ר אריה לידור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד