מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לך דוקטורלורן09/05/2010
אני בת 27 הריון ראשון
אני בשוע 17+4 ימים השלאה שלי היא כזה האם אני צריכה להרגיש תנועות או שלא
ושאלה שניה שלי היא לפעמים אני מרגישה מין דיגדוגים בבטן כזה כאילו משהו הולך ולפאמים לא האם זה בסדר או תקין ? שלפעמים אני לא מרגישה כלום
ולמה הבטן שלי לא גודלת לי אוף ?
אודה לך אם תענה לי על שאלתי בבקשה והמשך יום טוב ועבודה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 17
ד``ר אריה לידור10/05/2010שלום לך
בהריון ראשון מתחילים להרגיש תנועות עובר בסביבות שבוע 19 -20. צמיחת הבטן תלויה גם במבנה הגוף כך שאצל רזות תבלוט מוקדם יותר.
המשך מעקב הריון מוצלח
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אריה תודה על התשובה שאלה נוספת
לורן10/05/2010אני במבנה גוף יחסית מלא אבל אני לא מרגישה שהבט שלי דוגלת לה עם הזמן חחח אני ממש מפחדת
האם זה יכול להיות משהו שלא בסדר או להמשיך רגיל היתי בבדיקות נאמר לי שהכול תקין ברוך השם אודהלך מאוד ואני שמחה שאתם עושים פה עבודה נפלאה גם מעבר לעבודתייך בקופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)