מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת מגן משוגעתנויה10/05/2010
שלום רב הריון מס 7 לאחר הלידה השניה החלה היפרתירואיד ללא כל טיפול כל הלידות הם פגים אחד רעלת הריון השאר היפרדות שיליה לידות בשבועות 32-36 משקלים 1700-2400 כיום הריון
שבוע 10 עובר מתאים לשבוע עם דופק בבדיקות הדם לפני חודשיים t4=66.8 t3=14
בטא 13.400וtsh=0.01 כיום הכל הישתגע ללא שום טיפול תרופתי להלן התוצאות:t4=5.2 t3=1.9 tsh=0.01 אני הישתגעתי לגמריקר לי אני בקושי אוכלת אך עליתי כבר 3 קילו זה פשוט הזוי חסרת חשק לזוז מותשת הדופק שלי ירד מ 100 שזה הנורמה שלי ל 57 יכול להיות שזה התחלה של היפו אני ממש עצבנית ויש לי ילדים לטפל בהם אנא עיזרו לי אני לא רוצה שהעובר יפגע עקב כך יש לי טור לאנדוקרינולוג בעוד 3 שבועות הרופא אמר שיכול לרשום לי אלרוקסין במינון נמוך זה מסוכן ? תמיד בהריונות זה ניהיה פעם היפו פעם היפר וברוך ה הילדים שלי יצאו בריאים חוץ מפגות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טירואיד
ד''ר דורון רוזן11/05/2010אלטרוקסין אינו מסוכן בהריון. לגבי ההחלטה לטפל - לשיקול דעת הרופא שלך. הייתי מנסה להקדים האנדוקרינולוג כמה שאפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)