האם יתכן הריון חוץ רחמי ותוך רחמי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יתכן הריון חוץ רחמי ותוך רחמי?
    הריונית
    11/05/2010

שלום רב,

לפני כחודשיים הייתי בהריון וממש בתחילתו החל דימום דמוי וסת שנמשך כחמישה ימים (הדימום החל עם התכווצויות חזקות ברחם- דמויות צירים). לאחר מכן הייתי אצל רופא נשים שמצא רחם נקי, ללא הריון, מה שהגביר את החשד שהיתה הפלה טבעית. בחודש לאחר מכן, גיליתי שאני שוב בהריון בבדיקת הריון ביתית. בבדיקת דם להורמון hcg beta קיבלתי את התוצאה 26767 שכלל אינה מתאימה לשבוע ה-5 שבו חשבתי שאני נמצאת. יום לאחר מכן הייתי אצל רופא נשים שמצא בבדיקת אולטראסאונד שק הריון ושק חלמון וקוטב עוברי עם דופק. למרות זאת, אני עדיין מבולבלת לגבי ערכי ה- HCG הגבוהים. האם יתכן מצב שבו אכן יש לי הריון חוץ רחמי מהחודש הקודם והריון תוך רחמי מהחודש האחרון? האם יתכן שיש הריון תקין של תאומים שלא נצפה באולטראסאונד? יש לציין כי אין לי תחושות חריגות של כאבים מלבד בחילות, עייפות ומעט אי נעימות בבטן התחתונה (משהו שיכול להיות קשור גם בעיכול או בדלקת בדרכי השתן). אשמח לתשובתכם המהירה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון

ד''ר דורון רוזן
    11/05/2010

הריון תוך רחמי וחוץ רחמי יכולים להתפתח במקביל (1:30000) אבל רק אם הם מתרחשים באותו החודש, לא בחודשים עוקבים. תאומים הוא מצב סביר יותר כהסבר לערכים. בכל מקרה - מעקב הדוק ואולטראסאונד מקצועי חשובים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת עדיין

הריונית
    11/05/2010

אך האם יתכן כי הרופא לא ראה תאומים במהלך האולטרא סאונד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורה בשבועות מוקדמים לא מעט

ד''ר דורון רוזן
    11/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת עדיין

הריונית
    11/05/2010

אך האם יתכן כי הרופא לא ראה תאומים במהלך האולטרא סאונד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו