חומצה פולית ואומגה 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה פולית ואומגה 3
    דנה
    12/05/2010

שלום
    אני נמצאת בשבוע החמישי
    עד עכשיו צרכתי חומצה פולית 400 מ"ג
    היום התחלתי לקחת אומגה 3 בתוספת חומצה פולית. לא כתוב על הקופסא מה הכמות של החומצה הפולית בכדור זה. האם כדאי להמשיך לקחת את שני סוגי הכדורים או שיכול להיות שזה "יותר מידי" חומצה פולית?

תודה, מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומצה פולית ואומגה 3

הוספת תגובה

• 800 מק"ג חומצה פולית ביום?

דנה
    12/05/2010

דיברתי כרגע עם החברה שמייצרת את האומגה 3. הם אומרים שהכדור מכיל 400 מק"ג חומצה פולית בנוסף לאומגה 3
    כך שאם אקח את שניהם יוצא שאני לוקחת 800 מק"ג חומצה פולית ביום, בחברה אמרו שאין שום בעיה עם זה כי מה שהגוף לא צריך הוא פולט ועדיף לקחת יותר מ 400 במהלך ההריון.

אשמח לקבל את חוות דעת הרופאים בנושא
    תודה, מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה פולית ואומגה 3

ד``ר אריה לידור
    12/05/2010

שלום לך
    אין כל חשש מנטילת חומצה פולית גם בכמות גדולה מ400. מכיוון שלא ברור מהו המינון בתכשיר האומגה 3 הייתי מייעץ לך לצרוך תכשיר אומגה 3 ללא חומצה פולית נוספת.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באומגה 3 חומצה פולית בכמות 400

אילנה
    12/05/2010

באומגה 3 יש כמות של 400 לכן סך הכל מדובר ב 800 מ"ג ליום
    האם זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו