מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להיכנס להריוןרבקה14/05/2010
שלום,
אני (31 ) ובעלי (24) מנסים להיכנס להריון מזה 3 חודש'.
עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום ה- 3 למחזור הכל תקין וגם אולטרסאונד לבדיקת זקיקים - תקין גם כן.
עשיתי את הבדיקות כי המחזורים שלי ( מאז שהתחלנו לנסות 3 חודש' ) לא סדירים, אני שמתי לב שמאז שבעלי התחיל לגמור בפנים המחזורים השתבשו, להלן התאריכים :23/3 , 15/4 , 4/5 - כפי שאתם רואים המחזורים קצרים .
לא היה לי בעיה במחזור בעבר , וכל הבירורים הרשומים מעלה נעשו ע"י רופא הנשים שלי ופיקוח.
שאלתי היא: מה יכולה להיות הסיבה לכך?
ז"א כבר נבדק שיש לי זקיקי ביוץ והפרופיל תקין, כמו כן ידוע לי ש 3 חודש' זה לא זמן קריטי , וכמובן שנמשיך לנסות, אני פשוט רוצה להבין מדוע?
אני מאוד מקווה שלא לקבל את המחזור החודש , ואם כן שלא יקדים לי.
אשמח לתשובה
תודה מראש
שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף משהו...
רבקה14/05/2010האם יש צורך בספירת זרע / בדיקת זרע לבעלי?
בעלי עשה בדיקה מסוימת ( לא ספירת תאים), הנה התשובות:
sperm culruter - normal flora of the skin
sperm microsc
erythrocytes 0-1
leukocyted 8-10
urine-culture : sterile culture
sg 1.03 sg
leucocytes er. negative
nittrite negative
ph urine 5.50
proteine ur 30.00 mg/dl
glucose urine normal
ketones negative
urobilinogen normal
bilirubin ur negative
erythrocytes negative
האם יש קשר בכלל לזרע ולהקדמת מחזור?
אני לא רוצה להישמע לחוצה, אבל רק להוריד דאגה
ולדעת שזה יגיע נוכח הנתונים שרשמתי פה ובהודעה הקודמת.
שכחתי לציין כי יש קיום יחסים מלאים 2-3 בשבוע כל החודש
מלבד שבוע הווסת.
תודה שוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לפי סדר כתיבת ההודעות?
רבקה15/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה למה יש הודעות שעונים לפני
נוי16/05/2010הודעות שנרשמו ?
טיפה סדר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)