התכווצויות קטנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצויות קטנות
    צוף
    27/10/2007

שלום,
    אני בשבוע 30 וביומיים האחרונים יש לי מעט התכווצויות קטנות באיזור איבר המין ולעיתים גם בבטן התחתונה.
    ממה זה יכול לנבוע?
    האם כאשר יש גזים, הם יכולים לגרום לתחושה זו?

בנוסף, אצבעות כפות הידיים שלי וכן כפות הידיים עצמן כואבות לי (המפרקים) ולעיתים לאחר שינה הן נפוחות מעט. מה הגורם? מה לעשות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכווצויות קטנות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר בני שכטר
    27/10/2007

שלום צוף!
    לא ברור לחלוטין מה התחושות שאת מרגישה. בכל אופן לאור גיל ההיריון חשוב לשלול שלא מדובר בהתכווצויות של הרחם (צירונים). לכן כדאי לגשת לרופא/ה ולבדוק זאת (מוניטור, בדיקת אורך ועוד).
    בנוגע לתחשות במפרקים, זוהי תלונה מוכרת וידועה ולרוב נובעת מבצקת ברקמות שגורמת ללחץ על מקומי. חוץ ממנוחה ואולי שימוש בגרביים או אביזרים אלסטיים אחרים אין הרבה מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

צוף
    27/10/2007

התחושה היא תחושת עיקצוצים באיזור איבר המין.
    האם יש קשר לרחם?
    האם זה בסדר שאגש למרפאה רק ביום שלישי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    28/10/2007

זה בסדר לגשת ביום שלישי למרפאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו