בצקות ברגליים וגרב אלסטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקות ברגליים וגרב אלסטית
    שרוני
    17/05/2010

שלום למומחים,
    אני בהריון, שבוע 26, סובלת מהתנפחות של כפות הרגליים ובצקות לא קשות אבל מעיקות...

הפנו אותי מקופ"ח לאורטופד פרטי, מכון הסדר כזה שמתאים גרב אלסטית- הייתי שם היום והוא אמר לי לי שלהריון מומלץ רק הגרביונים האלסטיים (כלומר אלה שסגורים מכפות הרגליים ועד מעל הבטן) כי גרביים "חצאיות" יעצרו את הנוזלים רק עד הברכיים או עד השוקיים (עד איפה שהן מגיעות )...

ממידע שחיפשתי יש גם כאלה שנותנים גרביים "חצאיות" להריון ואני רוצה לוודא שמה שהוא נתן לי היא אכן האפשרות המועדפת להריון (רופא הנשים שלי אמר שהוא ממליץ על גרב אלסטית לבצקות אבל פחות מבין בסוגי הגרביים עצמן ושהאורטופד הוא המומחה בהתאמה הספציפית)-

האם זה מדויק או האם יש אפשרות לגרביים שאינן גרביון שלם שיתנו את אותה תוצאה (וללא נזק כמובן), אנחנו נכנסים לחודשים חמים ויש לי עוד כמה חודשים לסחוב בחמסינים האלה... חשוב לי לדעת אם אכן זו האפשרות היחידה המומלצת...

הרבה תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מסכים

ד''ר דורון רוזן
    17/05/2010

שצריך גרב מלאה עד לבטן, אחרת רק "מזיזים" הבצקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו