ריבוי מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריבוי מי שפיר
    ענבל
    17/05/2010

שלום, אני בת - 29, הריון שלישי. יש תינוקת בת שנתיים בבית (הריון ראשון), הפסקת דופק אצל העובר בשבוע 18 בהריון השני, נכון לעכשיו - הריון מספר שלוש - שבוע 38.5.
    ביום ראשון שעבר הגעתי למיון בעקבות עליה בלח"ד, עד שהגעתי למיון הלח"ד ירד, אבל מצאו אצלי ריבוי מים קל הרופאה שלי שלחה אותי לעשות העמסת סוכר 100 - שיצאה תקינה.
    אתמול - תוך שעה בערך התנפחו לי הרגליים (בצקות) בבת אחת - עד אתמול היו מעט בצקות שהתחילו בשבוע 36 אבל אתמול זה התחיל להשתולל...
    היום - מוניטור - היה קשה לתפוס את הדופק בגלל ריבוי מים ניכר
    - הערכת משקל (שהרופאה שלי אמרה שהיא לא בטוחה לגביה בגלל ריבוי המים) של 3.800 (עובר גדול)
    - צירים במוניטור, אני מרגישה אותם, אבל זה עדיין לא סדיר ואני עדיין לא מתפתלת מכאבים...
    בקיצור - שאלתי אותה אם לא כדאי לשלוח אותי ללדת וזהו, היא אמרה שנחכה - אם הצירים יתפתחו ללכת לחדר לידה .
    נכון לעכשיו הצירים לא התפתחו, השאלה שלי היא למה מחכים? אם העובר גדול ויש ריבוי מים שגם ככה יכול לגרום לסיבוכים בלידה, למה לא לגשת לחדר לידה ולקבל זירוז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריבוי מי שפיר

הוספת תגובה

• ריבוי מי שפיר

ד``ר אריה לידור
    17/05/2010

שלום לך
    ריבוי מי שפיר לכשעצמו אינו סיבה ליילוד. המלצתי היא לחזור על העמסת הסוכר והערכת המשקל וכן לבצע אולטרהסאונד מכוון לדרכי העיכול העליונות
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה

ענבל
    18/05/2010

העמסת סוכר 100 עשיתי ביום רביעי לפני פחות משבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו