שבוע רביעי עתיר כאבים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע רביעי עתיר כאבים..
    עמית
    21/05/2010

שלום ד"ר,

הריון שני, שבוע רביעי וחמישה ימים. כן, ממש מוקדם. זיהוי על פי בדיקות ביתיות בלבד.

אני כותבת כי חשה כאבים מוזרים שלא זכורים מהריון קודם ואפילו שיודעת שכל הריון שונה, פשוט נראה לי שמוקדם מדי לחוש אותם , כגון ;

כאבים של לחץ בבטן תחתונה, ודקירות מאוד נקודתיות, בחיבור של בטן ומפשעה, וכן חיבור של מפשעה והחלק הפנימי של הירך. הדקירות מורגשות מאוד כשאני מרימה את בני בן השלוש, אבל גם מופיעות בלי קשר לכלום. הכאב קצר ונמשך בין דקירה ממש של שניה, לבין גל של כאב, קצרצר, עד 5 שניות..
    תופעה מוזרה נוספת היא דקירות באזור הצלעות (שהיו לי בהריון הקודם אלא שזה היה בסביבות חודש שמיני....), קוצר נשימה ותחושה של גלי חום בחזה. אה, ואזניים סתומות. אני יודעת שזה נשמע הזוי כל המתואר כאן, ולכן בדיוק אני שואלת (מבטיחה שבדר"כ אני לא הסטרית או מוזרה...)

יכול להיות שמצביע על בעיה בהריון ? האם מוכרות התופעות המתוארות בשבוע כל כך מוקדם ?

אודה מאוד לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע רביעי עתיר כאבים..

הוספת תגובה

• למה מדלגים ? ..

עמית
    23/05/2010

אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן באמת לא פייר הדילוגים האלו

אור
    23/05/2010

יש פה בנות מאוד מודאגות ואני שמה לב שהתשובות לפחות האחרונות ניתנות לפי מי ששאלו אחרונות-ואלו ששאלו קודם לא מקבלות מענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו