אין דופק... לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין דופק... לחוצה
    אני
    30/05/2010

שלום רב

מחזור אחרון ב 12.4, יחסי מין ב 23.4.
    אני שבוע 6+6, בטא מעל 16,000 נכון לשבוע 5+6.

ב 6+2 הייתי באולטרה סאונד ראשון אצל הרופא - ראה שק הריון, חלמון אולם לא הצליח לזהות דופק, אמר כי הוא קצת חלש וזה גבולי מדי.
    הרופא טען כי שק ההריון מתוח ועגול, מה שמעלה את הסבירות שיהיה דופק בימים הקרובים, וזימן אותי לבדיקה בעוד שבוע (7+2).

האם העובדה שהביוץ לא מאוחר (מאחר ואני יודעת מתי קיימתי יחסי מין שהביאו להריון) וטרם נצפה דופק בשבוע 6+2 מעידה על הריון לא תקין בעצם?
    במידה ובשבוע הבא עדיין לא יודגם דופק, האם יהיה עליי לעבור גרידה? האם ניתן לעשות זאת לבד בבית עם כדורים?

תודה, מתוחה מאוד........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין דופק... לחוצה

הוספת תגובה

• אל תדאגי

אשלי
    30/05/2010

אני גם הייתי אצל רופא בשבוע 5+3 והרופא לא זיהה דופק, בדר"כ מזהים דופק בין שבוע 8-10
    תשתדלי להיות רגועה ולא לחשוב על דברים לא טובים כמו גרידה.

שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק

ד``ר איילון לחמן
    31/05/2010

לעמית שלום.
    הייתי ממליץ שתחזרי על בדיקת הדם לרמת הבטא וכן תחזרי כבר על בדיקת העלקול.בשבוע 6+3 עפ הספר מתחילים לראות הדופק.נאחל בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו