שאלה למומחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למומחים
    לירז
    02/06/2010

אז ככה אני באיחור במחזור של כמעט שבועיים... מחזור אחרון 25/4 באיחור של 3 ימים עשיתי בדיקה ביתית שהראתה קו חלש ביון ראשון בבוקר ה- 30/5 עשיתי שוב בדיקה ביתית שיצאה שלילית לגמרי ואז הלכתי לעשות בדיקת דם שיצאה גם היא שלילית... עדיין לא קיבלתי מחזור ולא נראה ממש שבדרך האיחור ממשיך להתארך... יכול להיות שיש בכל זאת הריון שעדיין לא נראה בבדיקה? ידוע לי שיש לי ביוץ מאוחר ככה היה בהריון הראשון שהיה ביוץ מאוחר ודחו לי את זמן הוסת האחרונה... יש סיכוי שיש הריון וכדאי לבדוק שוב ? או שאין סיכוי כזה אם ביום ראשון היה שלילי? ועוד דבר אם אין שום סיכוי והבדיקה אכן קובעת כבר אז מה כן צריך לעשות בנידון מעולם לא איחר לי מחזור האם זה תקין? האם זה אומר משהו על העתיד? יש לציין שאני כמעט 11 חודש אחרי לידה קודמת ומאז לא משתמשים באמצעי מניעה ולא נכנסתי להריון .... אשמח לתשובות מהירות אני ממש בלחץ מהקטע הזה מוזר לי לא לקבל מחזור ואני מאוד מפחדת....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחים

הוספת תגובה

• הפורום פה פעיל?

לירז
    02/06/2010

מישהו? משהו?? אפף אחד לא עונה לי פה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר אריה לידור
    02/06/2010

שלום לך
    מציע לך לחזור על בדיקת ביטא בדם. עם התוצאה חיובית או שלילית לפנות לרופא המטפל שלך
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו