טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ערב טוב, אני בת 26 בשבוע ה-12 להיריון עם תאומים לאחר IVF עשיתי בדיקות דם שהראתה כי ה-b12 שלי מאוד נמוך, הלכתי לסופר פארם ואמרתי לרוקחת להביא לי כדורי מציצה לבי 12 היא הביאה לי בויטקס 1000MCG תת לשונית כשבאתי הביתה ראיתי שרשום על הקופסה שנשים בהיריון צריכות להיוועץ עם רופא לפני לקיחת הכדור, האמת שהדבר הזה קצת הלחיץ אותי אז שאלתי היא האם מותר לקחת את הכדור או לא? תודה רבה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי מזל טוב קודם כל על כל תרופה שתקני יהיה רשום יש להוועץ עם רופא אבל b12 זה רק תוסף תזונה אני גם בהריון והרופא נשים נתו לי גם b12 מתחת ללשון הסירי דאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד