כאבי בטן חזקים בבטן בתחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן חזקים בבטן בתחילת הריון
    ליאת
    05/06/2010

שלום לכולם,
    זהו הריון ראשון שלי ואני מאד מתרגשת. אני בשבוע החמישי, ממש בהתחלה
    ובשבוע האחרון יש לי כפעמיים שלוש פעמים ביום, כל פעם בשעות אחרות, כאבים חזקים בבטן התחתונה שנמשכים כ-7 דקות ואז מפסיקים. כמו התקף כזה. אני לא יכולה להגדיר אם זה מזכיר כאבי מחזור או כאבים של קלקול קיבה. זה משהו משולב.
    זה לא בא עם דימום חס וחלילה או הפרשות, רק הכאב המפלח הזה.

ברגע שזה קורה זה ממש כאבי תופת ואני ניגשת לשירותים יושבת כמה דקות, מזיעה כולי, בדר"כ יוצאת לי צואה רכה מאד וזה עובר.

הייתי אצל הרופאה שלשום והיא עשתה לי אוטרסאונד וכבר ראתה שק הריון ואמרה לי שזה נראה טוב ושבשלב זה צריך רק לחכות לדופק. היא אמרה שאולי זה גזים.

חוץ מזה אני מרגישה מצויין, קצת דפיקות לב מדי פעם, אבל מה שמדאיג אותי אלו כאבי הבטן האלה שבאים בצורה לא צפויה וממש משתקים אותי מכאבים.

מישהי יכולה לעזור מתוך נסיון? אודה לכל תגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בטן

חני
    05/06/2010

אני יכולה להגיד לך שאני בשבוע ה 5 היו לי גם כאבי בטן מאוד חזקים
    אבל זו הייתה הרגשה יותר של מתיחות ולחיצות.
    זה לא אילץ אותי לגשת לשירותים, להיפך מאז התחילה לי עצירות מעצבנת עד היום בעצם (שבוע 14).
    בכל מקרה ממה שאני כבר הבנתי מכמה פעמים שהלכתי לרופא בגלל כאבי בטן הוא שאם הכל בסדר באולטרסאונד ואין לך חום ואת לא מקיאה אז מתייחסים לכאבי הבטן כחלק מתהליך ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים.

ד``ר איילון לחמן
    06/06/2010

שלום.
    אם כבר נבדקת כדבריך וההריון ברחם אין הרבה מקום לדאגה.מקסימום ,רק אם את מודאגת, גשי שוב להיבדק השבוע.שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו