מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדהיעל31/10/2007
שלום רב יש לי שתי שאלות:
המחזור האחרון שלי היה ב- 13.9.07. ביום 15.10.07 ביצעתי מספר בדיקות ביתיות שיצאו שליליות ובדיקת דם שהראתה בטא קטן מ-2. הנחתי, שאני לא בהריון. אלא שהמחזור איחר להגיע וביצעתי שוב בדיקת דם ביום 29.10.07, שהראתה בטא: 2397. מכאן שתי שאלות:
1. איזה שבוע אני? (לדעתי היה לי ביוץ מאוחר שכן הייתי בלחץ נוראי בחודש הזה, ייתכן שהביוץ מספר ימים לפני המועד המשוער של המחזור- 11.10.07?)
2. הואיל ולא ידעתי שאני בהריון עישנתי ואף שתיתי מספר פעמים אלכוהול (יום שישי האחרון שתיתי 2 כוסות יין ושתי כוסיות וודקה).
אני ממש ממש חרדה לגורל העובר. מה אפשר לעשות בכדי להפיג את החרדות? אני אפילו שוקלת הפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומה היא תגובת הרופא ?!?
עינב18/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהבדק
ד''ר בני שכטר18/11/2007שלום לך!
בכדי לא להיות בחרדה הייתי מציע לגשת לרופא/ה שלך לבדיקה וביצוע US לראות באיזה שבוע את בדיוק.
תספרי להם על השתיה שלך ואם יהיה צורך ניתן להתייעץ עם המכון הטרטולוגי בבילינסון או תה"ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)