חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    יעל
    31/10/2007

שלום רב יש לי שתי שאלות:
    המחזור האחרון שלי היה ב- 13.9.07. ביום 15.10.07 ביצעתי מספר בדיקות ביתיות שיצאו שליליות ובדיקת דם שהראתה בטא קטן מ-2. הנחתי, שאני לא בהריון. אלא שהמחזור איחר להגיע וביצעתי שוב בדיקת דם ביום 29.10.07, שהראתה בטא: 2397. מכאן שתי שאלות:
    1. איזה שבוע אני? (לדעתי היה לי ביוץ מאוחר שכן הייתי בלחץ נוראי בחודש הזה, ייתכן שהביוץ מספר ימים לפני המועד המשוער של המחזור- 11.10.07?)
    2. הואיל ולא ידעתי שאני בהריון עישנתי ואף שתיתי מספר פעמים אלכוהול (יום שישי האחרון שתיתי 2 כוסות יין ושתי כוסיות וודקה).

אני ממש ממש חרדה לגורל העובר. מה אפשר לעשות בכדי להפיג את החרדות? אני אפילו שוקלת הפלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• ומה היא תגובת הרופא ?!?

עינב
    18/11/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להבדק

ד''ר בני שכטר
    18/11/2007

שלום לך!
    בכדי לא להיות בחרדה הייתי מציע לגשת לרופא/ה שלך לבדיקה וביצוע US לראות באיזה שבוע את בדיוק.
    תספרי להם על השתיה שלך ואם יהיה צורך ניתן להתייעץ עם המכון הטרטולוגי בבילינסון או תה"ש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו