מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערב טוב, כמה שאלות..נטלי09/06/2010
אז ככה..
אני בת 22 בחודש נובמבר האחרון לפני כ8 חודשים עברתי הפלה בשבוע ה7 באמצעות כדור המיפייגן... מאז הגעתי למיון עוד מספר פעמים עקב דימומים חזקים ובבדיקות שעשו לי בכל פעם ראו שההורמון של ההריון עדיין קיים ונתנו לי ציטוטק דרך הנרתיק, שיחררו אותי וגם זה לא עזר והדימומים עדיין נמשכו, שוב ושוב הגעתי עד שבפעם האחרונה שהייתה בערך בפבואר ראו שההורמון ההריון נעלם ונתנו לי גלולות שעזרו להפסקת הדימום.. מאז לא קיבלתי ווסת, ואתמול גיליתי שאני שוב בהריון (חדש) בשבוע 12, לא חשבתי שאני יכולה להקלט שוב כל כך מהר והחלטתי להשאיר את התינוק.
עכשיו השאלה שלי היא אם יש סיכון בגלל כל מה שקרה, ומה הסיכונים בהפלה חוזרת? עברתי 2 הפלות בחיים.. אני אשמח לייעוץ ומענה לשאלות.
בנוסף יש לי כאבים בבטן התחתונה ובכל פעם שאני מתאמצת טיפה(משתעלת או עושה אפצ'י)
מקווה שתתייחס לכל השאלות, תודה רבה וערב מצויין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חדש.
ד``ר איילון לחמן10/06/2010שלום.
איחולי להריון החדש ועוד יותר להיחלטה להשאירו.אם הגיע לשבוע 12 נראה שאין השלכות למצבים הקודמים.לגבי ביצוע שוב הפלה ,את לוקחת שוב סיכון כי ידוע שלהפלות חוזרות יש השלכות על הריונות עתידיים. שיהיה בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)