דימום השרשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום השרשה
    הריון ראשון
    15/06/2010

שלום,
    אני בת 25 ואני ובעלי מנסים להיכנס להריון, הוסת האחרונה שלי הייתה ב9.5 והייתי צריכה שוב לקבל ב- 05.6 , הוסת לא הגיעה ולאחר יומיים איחור עשיתי בדיקה ביתית שהראתה קו כהה וקו אחד חלש יותר, התקשרתי לרופאה ושאלתי אותה אם לבצע בדיקת דם, היא אמרה לי שאין צורך.
    לפני כשבוע בערך החלו לי דימומים חומים בתדירות של פעם- פעמיים ליום (כמות קטנה ולא קרובה לזו של וסת), והם ממשיכים כבר כשבוע, התחלתי לקרוא באינטרנט וראיתי שיש תופעה שנקראת "השרשה", השאלה היא אם מדובר באותו סוג, כמה זמן דימום השרשה נמשך? מה בדיוק מרגישים וחווים? או שכל העניין של ההריון הוא פרי דמיוני, חייבת ייעוץ דחוף.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום השרשה

הוספת תגובה

• כדאי שתעשי בדיקת דם להריון. כך תדעי

#
    15/06/2010

בוודאות וגם לפי רמות של BHCG תדעי על התפתחות תקינה של הריון. לגבי דימום של השרשה אני אישית ביררתי מה זה ונאמר לי שבמצב תקין לא צריך להיות שום דימום, לא בזמן השרשה ולא בזמן הריון. קיימים מקרים שהריון מתחיל עם דימומים או הפרשות חומות ובהמשך הכל מסתדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השרשה.

ד``ר איילון לחמן
    16/06/2010

שלום.
    אכן הפשוט לבצע בדיקת דם להריון ולדעת מה מצבך.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו