הנקה בזמן הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה בזמן הריון
    שרה
    15/06/2010

שלום רב,

ביתי בת 5.5 חודשים נמצאת בהנקה כמעט מלאה מהלידה, היום גיליתי שאני בהריון שבוע 6 - כרגע הילדה יונקת ולא מברסת.
    אני מרגישה שכמות החלב פחתה בזמן האחרון וכמות האוכל שהיא יונקת גם כן כאילו אוכלת אבל מסיימת מהר מאוד והיות ואני מרגישה שלא אכלה מספיק מציעה מטרנה והיא אוכלת בשמחה
    שאלותי הן:
    1. האם מותר להניק בזמן הריון ?
    2. שמעתי שהנקה בזמן הריון יכולה להגדיל את הסיכויים להפלה - האם נכון? יש מחקרים בנושא שתוכלו להפנות אותי אליהם ?
    3. האם איכות החלב בזמן הריון יורדת - פחות מזינה עבור התינוק? ומנגד האם זה מזיק לעובר מבחינה שלא מגיע אליו הערך התזונתי הראוי לו?

בתודה גדולה מראש!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בזמן הריון

הוספת תגובה

• מקפיצה ברשותכם-אודה לתגובתכם

שרה
    20/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה בזמן הריון

ד``ר אריה לידור
    20/06/2010

שלום לך
    מותר להניק בזמן הריון. אין כל סכנה להריון אם מלווה בהנקה. ייתכן וכמות החלב תפחת אך לא תפגם איכותו
    בברכה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו