מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ??.עצובהגלית16/06/2010
שמי גלית נשואה +2
לפני שנתיים היית בשבוע 24+4 להריוני וערב בעיה בכף יד של העובר,נאלצתי לעבור גרידה.(לידה)
לאחר 4 חודשים נקלטתי שוב להריון אך הפעם ההריון היה מחוץ לרחם ו1 נוסףברחם.
עברתי גם גרידה וגם זריקה על מנת להוריד את ההריון החוץ ריחמי.
רצו לעשות לי ניתוח להוריד חצוצרה 1 ולא הסכמתי.
היום לאחר תקופה של נקיון הגוף וציפיה עזה להריון נוסף עשיתי בדיקה הריון ויצאה חיובית,
שבוע 4 בערך,יש לי דימומים שמתחזקים,רופאת הנשים נתנה לי שוב בדיקת דם,והבטא בירידה,
כך שאני מבינה שההריון הפסיק.שאלתי לגבי הסיכוי אם זה הריון מחוץ לרחם ,?הרופאה אמרה שיש סיכוי
לעשות שוב בדיקה בעוד יומיים ולהתקשר .
אני עצובה מאוד,מבולבלת ולא יודעת למה זה קורה?.
מישהו יכול לתת לי קצת יותר הסבר .מה הסיכויים שזה יהיה הריון מחוץ לרחם?מה הסיבה להריון כזה
(אציין ששני ילדיי נקלטתי יפה ורגיל), האם לאחר הגרידה ה"גדולה" כך קראו לזה ,גרמו לי לאיזושהא בעיה? התשובות שקיבלתי עד היום שאלו מקרים נדירים שקרו לי.בבקשה.
נ.ב: לא מסוכן לי להיות בבית עם דימומים? תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצובה.
ד``ר איילון לחמן16/06/2010לגלית שלום.
אם תוצאות בדיקת הבטא בירידה,האבחנה המבדלת היא בין הפלה טבעית מהרחם או אולי הפלה טבעית מחוץ לרחם.כמובן שלאור עברך את זקוקה להשגחה רפואית צמודה.התיעצי שוב עם הרופאה המטפלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)