רותם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רותם
    רותם
    02/11/2007

הייתי אצל הרופא נשים שלי ועשה לי בדיקה ואמר לי שהעובר שלי קטן אני בשבוע 14 אך העובר מתאים יותר לשבוע 13 הרופא אמר לי לבוא אליו אחרי הסקירת מערכות שיש לי ביום שישי הבא אני קצת מפחדת לישאול אבל מה זה אומר שהעובר קטן ההיתפתחות לא בסדר או שרק צריך לחכות ולעקוב יותר אחר ההיתפתחות ורק אז אפשר לדעת? היו לי שבוע שעבר כאבים בבטן זה יכול ליהיות קשור ?? והאים לחץ יכול להזיק לעובר?? תודה רבה רבה מראש רותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רותם

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    04/11/2007

כדי לדעת האם העובר קטן לגיל ההריון יש להגדיר בדיוק עד כמה שניתן את גיל ההריון ורק בהמשך לקבוע האם יש פער בין גיל ההריון לגודל העובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם המשך...

רותם
    04/11/2007

הרופא נשים שלי והרופא בשקיפות קבעו את אותו תאריך וסת האחרון המשוער לפי גיל העובר ליפני כחודשיים בערך !!! מקווה לטוב תודה רבה שוב רותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו