מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רותםרותם02/11/2007
הייתי אצל הרופא נשים שלי ועשה לי בדיקה ואמר לי שהעובר שלי קטן אני בשבוע 14 אך העובר מתאים יותר לשבוע 13 הרופא אמר לי לבוא אליו אחרי הסקירת מערכות שיש לי ביום שישי הבא אני קצת מפחדת לישאול אבל מה זה אומר שהעובר קטן ההיתפתחות לא בסדר או שרק צריך לחכות ולעקוב יותר אחר ההיתפתחות ורק אז אפשר לדעת? היו לי שבוע שעבר כאבים בבטן זה יכול ליהיות קשור ?? והאים לחץ יכול להזיק לעובר?? תודה רבה רבה מראש רותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם04/11/2007כדי לדעת האם העובר קטן לגיל ההריון יש להגדיר בדיוק עד כמה שניתן את גיל ההריון ורק בהמשך לקבוע האם יש פער בין גיל ההריון לגודל העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם המשך...
רותם04/11/2007הרופא נשים שלי והרופא בשקיפות קבעו את אותו תאריך וסת האחרון המשוער לפי גיל העובר ליפני כחודשיים בערך !!! מקווה לטוב תודה רבה שוב רותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)