שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    דנה
    20/06/2010

שלום ,שמי דנה ואני בת 25. כשהייתי בת 10 ימים חליתי בקריש דם במוח .נותחתי ויש לי שאנט מאז. עברתי שני ניתוחים קטנים לתיקונים מינוריים בתור תינוקת וניתוח להחלפת השאנט בגיל 16. לאחרונה התחתנתי והתחלתי לחקור את נושא הריון ולידה אצל נשים עם שאנט . לאחר שיחות עם נוירולוגים,הנוירוכירורג שניתח אותי ומומחים להריונות בסיכון גבוה שמחתי לשמוע שלא תהיה לי בעיה להרות וללדת למרות השאנט מכיוון שככל שניתן לדעת הוא תקין . עם זאת ההריון ייחשב הריון בסיכון גבוה והלידה תהיה בניתוח קיסרי.רציתי לדעת מהן הבדיקות שיש לעשות כאשר יש לך שאנט,האם יש בדיקות שונות,האם יש בדיקות מעבר לבדיקות הרגילות שנשים בריאות עושות שאני אצטרך לעשות ובכלל כל מידע שיש אשמח לדעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שנט

ד``ר אריה לידור
    20/06/2010

שלום לך
    אם השנט מתפקד לא צריכה להיות בעיה. כמובן שתצטרכי מעקב במרפאת הריון בסיכון ובמקביל ומעקב נאורולוגי
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו