הריונית בשבוע 28 מותשת הזקוקה להכוו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריונית בשבוע 28 מותשת הזקוקה להכוו
    sha1410
    20/06/2010

שלום וברכה,
    שמי שרונה, אני בת 38, אמא לילד מקסים ופעלתן מאד בן 1.8, הריונית על עוברית נפלאה מקסימה שבוע 28.
    באדירי, בני הבכור, זכינו תודות לבורא עולם, לאחר 4 שנות המתנה וטיפולים, הוא נולד באוקטובר 08' לאחר הריון מדהים, ללא תופעות לוואי כלל וכלל, להוציא מ- 3 בחילות!!! הריון אותו מאחלת לכל אחת (כמובן בסייג שיהיה טבעי וללא טיפולי הפרייה).
    רגע לפני שהתנענו מהלך של סדרת טיפולים חדשה, גילינו כי אנחנו בשבוע 13+ בהריון ספוטני וטבעי תודה לאל.
    להריון הזה נכנסתי אחרי דלקת ריאות, חיידק A+ בגרון, סדרת הקאות שהביאה עד לכדי התייבשות ועוד כהנה וכהנה תופעות חולשה אחרות שהצריכו טיפול אנטיביטי. ההריון החל בדימום והתאריך שוערך בהסתמך על המידות ב- US.
    היום רכונה על המחשב, נטולת כוחות פיזיולוגיים לחלוטין, זאת לאחר שנעדרתי מהעבודה:
    01-05/06 - חופשת מחלה בגין כאבי גב תחתון עזים (אשר אובחנו כצירונים).
    13/06 - חופשת בדיקות בגין בדיקת המסת סוכר (עלפון ותשישות).
    15-17/06 - חופשת מחלה בגין תשישות וחוסר תפקוד
    (16/06 כאבים עזים בבטן התחתונה מצד ימין + אישפוז בבית החולים, 18/06 כאבים עזים בבית החזה עד לכדי קושי בנשימה.)

היום ה- 20 בביקורי במרפאת רופא המשפחה הוא לא יכל לעזור מעבר לביצוע בדיקת AKG והמלצה בעל-פה על מנוחה בתקווה כי הכאבים התוקפים כל פעם למשך כ- 36-48 שעות לא ישנו.
    הוא המליץ לפנות אל רופאת הנשים ולהתניע מהלך של 'שמירת הריון'.
    אשמח להתעדכן במה המדובר, יש לי תור לרופאה ב- 22/06 (מעקב הריון).
    אני אובדת עיצות ומייחלת לישועות בעזרת השם, לא מצליחה לתפקד, אני אפילו לא מסוגלת להרים את ילדי הפעוט בבית, מחשש שרגע לאחר מכן אתמוטט מחולשה.
    יודעת כי כל הריון שונה מקודמו, אך תופעות הלוואי של:
    1. לחץ דם נמוך
    2. בצקות ברגלים בפרט כף רגל ימין
    3. כאבים תכופים באזור צד ימין (בטן תחתונה/חזה)
    4. חולשה ותשישות
    5. חוסר תאבון
    6. צרבות תכופות
    7. בחילות
    8. טחורים
    9. שלשולים
    10. הקאת נוזלים
    זרות לי לחלוטין מההריון הקודם.

אני מייחלת ומתפללת להצלחת ההריון המקסים הזה, בתקווה לסיימו בעזרת השם בבריאות ובהנאה בתאריך המשוערך ה- 12/09, ועד אז לא יודעת מה עלי לעשות.
    אני מפרנסת חיונית בבית, מקום העבודה שנמצאת בו כיום הוא מתוך אילוצים להיות קרובה לבית (בני סבל לא אחת מהתקפי קוצר נשימה) ואני ביצעתי ויתורים הן מקצועיים והן כלכליים בכדי לאפשר נגישות אליו.

אני עובדת 9.5 במקום עבודה שהתנאים הבסיסים בו לא נוחים, לדוגמא התניידות יומית מעמדה לעמדה, הדבקות למסגרת הפסקות קצובה ומוגבלת (יודעת כי חייבת להסדיר שתיה בשל הצירונים אך מתקשה להרבות בשתיה בידיעה שאתקשה לקום להתפנות בכל עת שאחפוץ).

פניתי הן בעל-פה והן בכתב אל הנהלת המקום בבקשה לשנות את התנאים, לנוכח מצבי הרפואי אך 'המלצתם' היתה להמציא שמירת הריון.
    מתנצלת אם הרחבתי בכתיבה, יש הרבה מעבר וזקוקה אני בדחיפות להכוונה נכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מותשת

ד``ר אריה לידור
    20/06/2010

שלום לך
    אכן הרבה תלונות. רצוי שרופא הנשים המטפל ירכז תלונות אלו ויטפל כדי להקל על סבלך. לאחר בדיקתו יכול להמליץ על חופשות מחלה או הגבלים נוספים בהתאם למצבך
    בברכה
    ד"ר אריה לידור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו