מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה שבוע אנילורן20/06/2010
שלוום לכם אני קיבלתי ווסת אחרונה בתאריך 9/1/2010 שאלתי היא כזו איזה חודש אני ואיזה שבוע אני מי יכול לעזור לי פליזזזזזזזזזזזזזזזז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה קטנה
שרה20/06/2010הי ,
זה נשמע שחסרים פרטים במה שרשמת, האם את בטוחה שאת בהריון ? עשית בדיקת הריון ביתית?
במידה והתשובה חיובית - למה שלא תלכי לרופא/רופאת נשים כדי לוודא באיזה שלב של ההריון מדובר ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע הריון
פנינה20/06/2010על פי התאריך שרשמת את אמורה להיות בשבוע 23 (סוף חודש חמישי) האם את בטוחה שזהו התאריך שקיבלת מחזור אחרון? כמו שכתבה לך קודמתי כדאי באמת לבצע בדיקת הריון ביתית ולגשת לבדיקת אולטרסאונד.... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכ ן אני בטוחה שזה התאריך למה
לורן20/06/2010כן 9/1/2010 כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשית בדיקה ביתית?
פנינה20/06/2010אני שואלת כי אם גילית רק עכשיו שאת בהריון פיספסת את כל הבדיקות כמו שקיפות + חלבון עוברי כדאי שתיגגשי כמה שיותר מהר לאולטרסאונד לוודא שהכל בסדר, מאחלת לך את כל ההצלחה ובשעה טובה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה שבוע אני
ד``ר אריה לידור20/06/2010שלום לך
את אמורה להיות בשבוע 23+2
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)