הפלה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה טבעית
    איילת
    20/06/2010

לפני מס' ימים עשיתי בדיקת דם וגיליתי שאני בהריון שבוע 5
    -HCG-B Qualitative (B יצא יותר מ-1000
    לאחר יומיים התחיל לי דימום וכאבי בטן כמו מחזור שנמשך מס' ימים, הבנתי שזו כנראה הפלה טבעית ועכשיו עשיתי שוב בדיקה HCG-B Qualitative (B יצא 100 זה אומר שזו הפלה סופית?
    הדימום התחיל לאחר קיום יחסי מין, מה זה אומר שהייתי צריכה לחכות קצת עם קיום יחסי המין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה טבעית

הוספת תגובה

• בבקשה אפשר תשובה מימך?

איילת
    20/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דפנה

נני
    20/06/2010

אני מקווה שאוכל לעזור מעט עד שהרופאים יגיבו לשאלתך.
    גם אני עברתי הפלה אומנם בשבוע 8 לפני כשבועיים והבטא הייתה 3500 וירדה לאט לאט ל 0.
    אם הבטא ירדה לצערי אין שום ספק שהייתה לך הפלה אבל כמובן שאת צריכה לפנות לרופא על מנת לבצע אולטרסאונד כדי לבדא שהרחם התנקה
    ועוד משהוא אף פעם אחרי הפלה לא מנסים לחשוב ממה יכולה להיות או מקיום יחסים או ממאמץ כי זה לא נכון.
    אם התרחשה הפלה ברוב המקרים זו אולי טעות בכרומוזום
    כמעט כל אשה שניה חוותה הפלה בחייה .
    אני מקווה שעזרתי.
    ושבעז"הש תהרי שוב במהרה
    מנסיון לקרוא כל יום אפילו משפט אחד מספר התהילים זה עוזר.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי איילת

נני
    20/06/2010

אני מקווה שאוכל לעזור מעט עד שהרופאים יגיבו לשאלתך.
    גם אני עברתי הפלה אומנם בשבוע 8 לפני כשבועיים והבטא הייתה 3500 וירדה לאט לאט ל 0.
    אם הבטא ירדה לצערי אין שום ספק שהייתה לך הפלה אבל כמובן שאת צריכה לפנות לרופא על מנת לבצע אולטרסאונד כדי לבדא שהרחם התנקה
    ועוד משהוא אף פעם אחרי הפלה לא מנסים לחשוב ממה יכולה להיות או מקיום יחסים או ממאמץ כי זה לא נכון.
    אם התרחשה הפלה ברוב המקרים זו אולי טעות בכרומוזום
    כמעט כל אשה שניה חוותה הפלה בחייה .
    אני מקווה שעזרתי.
    ושבעז"הש תהרי שוב במהרה
    מנסיון לקרוא כל יום אפילו משפט אחד מספר התהילים זה עוזר.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפלה טבעית

ד``ר אריה לידור
    21/06/2010

שלום לך
    ירידת הביטא הדימום והכאבים כולם סימני הפלה טבעית. אין לזה כל קשר לקיום היחסים. הדימום הוא ביטוי להפלה ולא כתוצאה מיחסי המין. פני לרופא שלך להמשך מעקב
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו