מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי שפיר או הפרשות!ס.26/06/2010
שלום
אני בהריון שבוע 26
ברוך השם עד עכשין כל הבדיקות תקינות
יש לי בעיה אני מרגישה כל הזמן רטוב לי באזור הנרתיק ולפעמים כאילו משהו מטפטף פעם רצתי למיון בגלל זה חשבתי אולי ירידת מים והכל היה תקין הרופא עתה אמר לי שיש לי המון הפרשות בנרתיק זה היה לפני כתשעה שבועות עד היוןם אני מרגישה הרטיבות הזאת ותמיד בביקורים באולטראסאונד נראה הכל תקין וכמות מי שפיר תקינה (ברוך השם) הבעיה שאני תמיד מודאגת מזה וחוששת שיש טפטוף מי שפיר האם אני צריכה להיבדק שוב (כי לא בצעתי בדיקה ויגנאלית מאז רק אולטראסאנד) או להירגע וזה רק הפרשות שמטעות אותי. אני לא רוצה לרוץ למיון כל פעם שאני מרגישה זאת האם יש בדיקה או דרך מסוימת לבדוק את זה או רק אצל רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
ד``ר איילון לחמן27/06/2010שלום.אני מציע א,שתגשי להיבדק משום שגם הפרשת יתר כמו שאת מתארת לא צריכה להיותואולי מדובר בדלקת כלשהי.ב,ניתן לרכוש מעין פדים מיוחדים המשנים צבע כאשר יש ירידת מים.שוב התיעצי עם רופאך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)