מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעילות גופניתדנה27/06/2010
אני בשבוע 9 וחצי. בתחילת הריון בדקתי מול רופא שלי האם אני יכולה להמשיך בפעילות גופנית(אני רצה על הליכון) ופעילות פילטיס רגיל כולל תרגילי בטן ונאמר לי זה בסדר אין שום מניעה. היום חברה שלי שגם היא בהריון אמרה שרופא שלה אסר עליה שום פעילות בטרימסטר הראשון במיחד תרגילי בטן. חשוב לציין ששני הריונות שלנו ספונטנים ללא בעיות בנתיים.אז מה אסור או מותר? ואם אסור האם זה יכל להזיק להתפתחות תקינה של הריון שלי? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיוני...
לילך27/06/2010לא רופאה, אבל מניסיוני - אני עשיתי ספינינג עד חודש 5 ואח"כ פילאטיס עד הסוף עם שילוב של הליכות.
מותר ורצוי לעשות ספורט בהריון, חשוב לא לעבור את דופק 140.
ותרגילי בטן - לא רצוי ואפילו אסור, במיוחד אם התחלת עם זה רק בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית.
ד``ר איילון לחמן27/06/2010שלום. בהריון מומלץ להוריד הפעילות הגופנית בעיקר כדי שרוב האנרגיות שלך תעבורנה להתפתחות ההריון ולא לשריריך.זה ככלל.כפרט התיעצי עם רופאך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)