מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ז'קוזי עישון וכפיפות בטן-שאלה דחופהיעלה29/06/2010
שלום רב
בטרם נודע לי שאני בהריון הייתי בז'קוזי פעמיים, עשיתי כפיפות בטן ועישנתי. כיום אני בשבוע 4.5. האם יש סיכוי שגרמתי נזק לעובר? ב- 24.6 עשיתי בדיקת דם שהראתה בטא: 782 כמובן שמאז התוצאות ואף יומיים לפני כן, הפסקתי לעשות את כל אלו.
האם יש סיבה לדאגה??? והאם כדאי לעשות משהו בנידון? קבועו לי אולטראסאונד ראשון לעוד שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעלה
ד''ר גדעון נגר29/06/2010אין סיבה לדאגה אך מעטה והלאה להמנע מהפעולות שביצעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש צורך לעשות עוד בדיקת דם להריון?
יעלה29/06/2010ד"ר שלום.
תודה על התגובה המהירה. האם יש צורך לעשות עוד בדיקת דם, לראות כמה עלה הבטא או כבר לחכות לאולטראסאונד?
כפי שצייניתי ב- 24.6 הבטא שלי הראה 782
רופאת הנשים קבעה לי קבעה לי אולטראסאונד ראשון ל- 11/7.
ושאלה נוספת: מתי אוכל לעשות פעילות גופנית? האם בתחילת ההריון זה בסדר לעשות הליכות???
ושאלה נוספת: אני רצה הרבה לשירותים- גם שתן וגם חילוף החומרים שלי מוגבר. האם זה תקין? בדיקת השתן תקינה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה- מחכה לתשובה...
יעלה29/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים??? זה חשוב!
יעלה29/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז'קוזי עישון כפיפות בטן תחילת הריון
יעלה29/06/2010שלום רב
בטרם נודע לי שאני בהריון הייתי בז'קוזי פעמיים, עשיתי כפיפות בטן ועישנתי. כיום אני בשבוע 4.5. האם יש סיכוי שגרמתי נזק לעובר? ב- 24.6 עשיתי בדיקת דם שהראתה בטא: 782 כמובן שמאז התוצאות ואף יומיים לפני כן, הפסקתי לעשות את כל אלו.
האם יש סיבה לדאגה??? והאם כדאי לעשות משהו בנידון? קבועו לי אולטראסאונד ראשון לעוד שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)