סקירה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירה מוקדמת
    שרון
    29/06/2010

שלום,
    אני בהריון IVF החזרת עוברים ב 9.4.2010.
    הפרופסור שאני מטופלת אצלו אמר לי לקחת שבועיים אחורה מהשאיבה ולקבוע מחזור אחרון כלומר - 6.4.2010 שבועיים אחורה = 23.3.2010
    ההריון מלווה בדימומים משבוע 7 ועד היום בהפסקות.
    ביום שבת היה הדימום האחרון ונאמר לי במיון להקדים את הסקירה על מנת לבצע דופלר לשליה (נראה כי אולי אין זרימת דם בחלק ממנה אך לא ניתן לקבוע).

הקדימו לי ליום חמישי הקרוב - יצא שאני שבוע 14 + 2.
    עליי לציין כי בשקיפות העובר היה גדול מיל ההריון לפי מחזור ב 4 ימים.

1. האם זה מוקדם מדי???
    2.במיון הרופא הראה לי שבזווית מסויימת הכל נראה תקין ובזווית אחרת זה נראה שמרקם השליה שונה (הוא כתב "שרירן? הפרדות?) יש לי ילדה אחת ולפני פחות משנה עברתי צילום רחם (ובנוסף - כריתת חצוצרה בפברואר) האם יכול להיות שמעולם לא ראו שרירן ופתאום זה קיים? ואם מדובר בחלק מהשליה שאין בו זרימה- הרי שבכל זווית זה צריך להראות, לא???

תודה,
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירה מוקדמת

הוספת תגובה

• מקפיצה

שרון
    29/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ??

שרון
    29/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים???

שרון
    30/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקירה.

ד``ר איילון לחמן
    30/06/2010

שלום.
    גיל ההריון לביצוע הסקירה אינו מוקדם מדי. את מבצעת זאת בזמן.בסקירה בודאי תקבלי תשובה לכל שאלותיך. שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו