מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירה מוקדמתשרון29/06/2010
שלום,
אני בהריון IVF החזרת עוברים ב 9.4.2010.
הפרופסור שאני מטופלת אצלו אמר לי לקחת שבועיים אחורה מהשאיבה ולקבוע מחזור אחרון כלומר - 6.4.2010 שבועיים אחורה = 23.3.2010
ההריון מלווה בדימומים משבוע 7 ועד היום בהפסקות.
ביום שבת היה הדימום האחרון ונאמר לי במיון להקדים את הסקירה על מנת לבצע דופלר לשליה (נראה כי אולי אין זרימת דם בחלק ממנה אך לא ניתן לקבוע).
הקדימו לי ליום חמישי הקרוב - יצא שאני שבוע 14 + 2.
עליי לציין כי בשקיפות העובר היה גדול מיל ההריון לפי מחזור ב 4 ימים.
1. האם זה מוקדם מדי???
2.במיון הרופא הראה לי שבזווית מסויימת הכל נראה תקין ובזווית אחרת זה נראה שמרקם השליה שונה (הוא כתב "שרירן? הפרדות?) יש לי ילדה אחת ולפני פחות משנה עברתי צילום רחם (ובנוסף - כריתת חצוצרה בפברואר) האם יכול להיות שמעולם לא ראו שרירן ופתאום זה קיים? ואם מדובר בחלק מהשליה שאין בו זרימה- הרי שבכל זווית זה צריך להראות, לא???
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שרון29/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
שרון29/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים???
שרון30/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירה.
ד``ר איילון לחמן30/06/2010שלום.
גיל ההריון לביצוע הסקירה אינו מוקדם מדי. את מבצעת זאת בזמן.בסקירה בודאי תקבלי תשובה לכל שאלותיך. שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



