מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסרת נוגדנים לאדמת ונסיעה לחו"לרינת30/06/2010
שלום,
אני בשבוע ה 9 להריון ובבדיקת דם שערכתי התברר כי אין לי נוגדנים לאדמת
הבנתי שאני צריכה להישמר מילדים קטנים ומאנשים חולים באופן כללי וזו כוונתי
הבעיה היא שתכננתי לנסוע לחו"ל לספרד בשבוע ה13, האם עכשיו אני חשופה ליותר סיכונים וכדאי לדחות את החופשה או או שעלי להתנהג כרגיל תוך שמירה על האזהרות הכלליות
אודה על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמת
ד``ר איילון לחמן30/06/2010שלום.
השאלה לא קלה. כלומר אם תדבקי בספרד-אז למה נסעתי.אם לעומת זאת תדבקי בארץ בזמן שהיית צריכה להיות בספרד-אז חבל שלא נסעתי,לסיכום אין לנו תשובה ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחות המיקום, יותר התזמון..
רינת30/06/2010נכון, אין לי אפשרות להיות בטוחה בשום מקום למעשה
אבל בשים לב לסיכונים שכרוכים בטיסות בהם תחלופת האוויר היא פנימית
ובשים לב שבחו"ל תהיה לי קרבה לאוכלוסיות שונות ומגוונות ושהות בשווקים
האם אני לוקחת סיכון גדול מידי באם אני נוסעת בשבוע 13
לעומת מצב בו אדחה את הנסיעה לשבועות מאוחרים יותר בהריון, החל משבוע 16 לצורך העניין
תודה על המענה הזריז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)