לרופאים ולבנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאים ולבנות
    הריונית
    02/07/2010

צריכה דעת מקצועית או שאולי חוויה אישית...
    האם זה הגיוני שהריון יתחיל בדימומים במשך שבוע? אני אנסה להבהיר יותר את שאלתי- יומיים וחצי של דימומים כמו מחזור (קצת פחות מתמיד אך עדיין נראה כמו מחזור ללא ספק) ואילו 4 ימים לפני ויומיים אחרי דימומים קלים מאוד, אפילו רק בניגוב. כאבי בטן מלווים כל הזמן- גם כשזה כבר נראה שזה סוף הדימום...
    בקיצור החודש זה מה שהיה לי- מאוד לא אופייני למחזורים שלי ולכן לא יודעת אם זה אכן היה מחזור או שיכול להיות שגם הריון מתחיל כך.
    אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופאים ולבנות

הוספת תגובה

• היי

לילך
    02/07/2010

היי שמי לילך, ואני פרסמתי את השאלה למעלה בנוגע לטוקסופלאזמה.
    יש לי שלושה חתולים, הבנתי שאין צורך למסור אלא להתרחק מהצואה שלהם דרכה עובר הנגיף.
    שאלתי היא האם עובר הנגיף גם דרך נשיכות ושריטות. עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי זה.
    במידה והנגיף עובר רק דרך הצואה (נניח שנגעת בטעות בצואה ואז בשפתייך) אז אני לא חושבת שיש הרבה מה לחשוש, אבל אם גם דרך נשיכות ושריטות, אני גם מודאגת משום שננשכתי.
    בדיקת המצאות הנגיף מתבצעת בדרך כלל כחלק מסדרת בדיקות הדם בתחילת ההריון.
    אם ידוע לך משהו חדש אשמח אם תעדכני אותי....
    תודה
    לילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לילך

פנינה
    02/07/2010

אני מצטערת אך אני לא יודעת על כך שום דבר, אם את שייכת לכללית התקשרי *2700 והתייעצי עםם אחות במידת הצורך יפנו אותך לבדיקות במיון. שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ע

פנינה
    02/07/2010

רק מנסיון אישי - בצעי בדיקה ביתית - ככה תקבלי תשובה, אך הכי נכון לבצע בדיקת דם לבטא ואם התשובה חיובית לוודא עלייה תקינה כל יומיים.... כל גוף מגיב אחרת להריון בתחילת דרכו. שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ד``ר איילון לחמן
    04/07/2010

שלום.
    התשובה יכולה להיות גםכן.יתכן והדימום הקל הוא אולי השתרשות ההריון.הפשוט הוא לבצע בדיקת דם להריון ולדעת מה מהתשובה לכל סימני השאלה.בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו