מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודל הבטןמאיה05/07/2010
שלום,
אני נמצאת בשבוע 21+5 ואני לא רואה שינוי בגודל הבטן, יש לציין שאני לא שמנה ולא רזה
הבטן נראת כאילו שאכלתי יותר מידי. אני נורא דואגת אם שהכל בסדר, סקירת מערכות תיהיה רק בעוד שבועיים.
ושאלה נוספת אני מרגישה מידי פעם פרפרים בבטן ולפעמים ממש תנועות האם זה התינוק,
מה אמורים להרגיש כאשר התינוק זז,כמה פעמיים ביום צריכים להרגיש תנועות העובר?
זה הריון ראשון שלי ואני נורא דואגת.
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחת שעברה 2 הריונות
דורוש05/07/2010פרפרים בבטן או כמו דג זה התינוק ככה מרגישים בהתחלה
ואני בתור אחת שיצאה לה הבטן בשבוע 25 אין לה ממה לחשוש העובר עוד פיצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מאיה07/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל הבטן
ד``ר אריה לידור07/07/2010שלום לך
לגודל הבטן האמהית אין חשיבות בניבוי גודל העובר בד"כ מכייון שהוא נתון למשתנים רבים כגון גודל משקל ומבנה גוף האם. צמיחה עוברית תקינה בד"כ ניתן לאמוד או בבדיקה ידנית של העובר או בבדיקת אולטרהסאונד או שניהם. לגבי התחושות שאת מרגישה קרוב לוודאי שמדובר בתחושות הראשונות שלך של תנועות העובר.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)