גודל הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל הבטן
    מאיה
    05/07/2010

שלום,

אני נמצאת בשבוע 21+5 ואני לא רואה שינוי בגודל הבטן, יש לציין שאני לא שמנה ולא רזה
    הבטן נראת כאילו שאכלתי יותר מידי. אני נורא דואגת אם שהכל בסדר, סקירת מערכות תיהיה רק בעוד שבועיים.
    ושאלה נוספת אני מרגישה מידי פעם פרפרים בבטן ולפעמים ממש תנועות האם זה התינוק,
    מה אמורים להרגיש כאשר התינוק זז,כמה פעמיים ביום צריכים להרגיש תנועות העובר?
    זה הריון ראשון שלי ואני נורא דואגת.

תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל הבטן

הוספת תגובה

• אחת שעברה 2 הריונות

דורוש
    05/07/2010

פרפרים בבטן או כמו דג זה התינוק ככה מרגישים בהתחלה
    ואני בתור אחת שיצאה לה הבטן בשבוע 25 אין לה ממה לחשוש העובר עוד פיצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

מאיה
    07/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל הבטן

ד``ר אריה לידור
    07/07/2010

שלום לך
    לגודל הבטן האמהית אין חשיבות בניבוי גודל העובר בד"כ מכייון שהוא נתון למשתנים רבים כגון גודל משקל ומבנה גוף האם. צמיחה עוברית תקינה בד"כ ניתן לאמוד או בבדיקה ידנית של העובר או בבדיקת אולטרהסאונד או שניהם. לגבי התחושות שאת מרגישה קרוב לוודאי שמדובר בתחושות הראשונות שלך של תנועות העובר.
    בהצלחה
    ד"ר אריה לידור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו