פרוגסטרון ואסטרדיול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון ואסטרדיול
    מישהי
    06/07/2010

שלום,
    בבדיקת דם שעשיתי היום, התברר שרמת הפרוגסטרון היא 11.6 והאסטרדיול 500. היום אני בשבוע רביעי+6. כמו כן, בבדיקת אולטרסאונד נצפתה רירית עבה.
    רציתי לדעת האם רמות הפרוגסטרון והאסטרדיול תקינים לשבוע הנוכחי? האם לא מדובר ברמה נמוכה של אסטרוגן? ומה נחשב לרמה תקינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגסטרון ואסטרדיול

הוספת תגובה

• רשמתי אסטרוגן במקום פרוגסטרון...

מישהי
    06/07/2010

רשמתי אסטרוגן במקום פרוגסטרון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוגסטרון ואסטרדיול

ד``ר אריה לידור
    07/07/2010

שלום לך
    עדיף לבצע בדיקת ביטא שהיא אמינה הרבה יותר בניבוי תקינות ההריון מאשר אסטרדיול ופרוגסטרון
    בהצלחה
    ד,ר אריה לידור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא

מישהי
    07/07/2010

ביצעתי כמובן גם בטא, שיצאה 1547, אך השאלה שלי הייתה בנוגע לפרוגסטרון ולאסטרדיול מכיוון שאני לא יודעת האם הערכים שלהם נחשבים לתקינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו