עצבים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבים בהריון
    שרית
    08/07/2010

שלום רב.
    אני בשבוע 9 להריון שהושג לאחר טיפולים, אני ובעלי רבים המון ואני מתעצבנת מאוד בצורה שאני מרגישה שמשפיעה על הגוף שלי.
    האם העובר יכול להיפגע מכך?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבים בהריון

הוספת תגובה

• מקפיצה

שרית
    10/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיף הריון רגוע ללא מתח ועצבים

ד''ר עדי דוידסון
    10/07/2010

אך אין מרשם לזה.
    גם אם תריבו אחרי הלידה זה מזיק לתינוק
    מומלץ לפנות לייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עדי...

מיכל
    11/07/2010

גם אני בשבוע 9
    גם אני אחרי טיפולי פוריות
    וגם אני מרגישה שמפלס העצבים שלי רק עולה - ולרוב יוצא כנגד בעלי האהוב - לצערי!!!
    אני מבינה את התחושות שלך ועל אף שאיני מכירה את הקשר שלך עם בעלך אני מציעה כי תזכרי שהוא היה לפני ההריון ויהיה גם אחריו...את צריכה לנסות להסביר לו שכל העצבים שמופנים אליו לא ממש בשליטתך, ובכל זאת..לנסות קצת לשלוט - כי הגברים לא באמת אשמים אלא להפך, תזכרי שבלעדיו כל זה לא היה קורה בכלל....(התכוונתי להריון המדהים והמיוחל)
    אני חושבת שהכי חשוב זה לדבר ולשתף אותו בתחושות שעוברות עלייך כי אחרי הכל הוא לא באמת יודע איך זה מרגיש עם כל ההורמונים שמשתוללים לך בגוף
    תהיי חזקה
    וסבלנית
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו