מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום הריון ולידה - התפתחות עוברית >ניתוח קיסרי או לידה לידה בזרור...
- ניתוח קיסרי או לידה לידה בזרור...מלילה09/07/2010
אני כל כך מבןלבלת ולא יודעת מה להחליט, הריון שלישי בשבוע ה- 36 משקל עובר 2900, עם סכרת הריונית מאוזנת בדר"כ ע"י דיאטה (ערך אחד פתלוגי בהמסה של 100 ), לאחר ניתוח קיסרי בהריון שני בגלל עובר גדול שנולד 4740. אתמול שהיתי במעקב הריון בסיכון גבוה בבית חולים קבעתי תור לניתוח קיסרי לשבוע ה- 39, אך הרופא אמר שזה לא הכרחי ושאם אני רוצה אני יכולה גם ללדת בלידה רגילה באותו שבוע בזרירור. בכל מקרה לא ייתנו לי להמשיך בעבר לשבוע הזה. אני מאוד מתלבטת מה כדאי לעשות הראש שלי כבר כואב ממחשבות. מה הכי נכון לעשות במצב הזה. בבית החולים לא אומרים מה כדאי הם אומרים שזאת החלטה שלי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי האישית
ד''ר עדי דוידסון10/07/2010לא ממליץ זירוז
אם מתפתח הריון טבעי עד למועד הניתוח המתוכנן אז אין כל בעייה
אך אם לא עדיף ניתוח חוזר מאשר זירוז עקב הסיכון המוגבר בזירוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)