מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת מלחיץ...שונית11/07/2010
למומחים שלום,אני בת 26.5 היריון ראשון ואוטוטו נכנסת לשבוע 18, ביום שישי האחרון עם צינון יחסית קשה אך שהשתפר באותו היום, יצאתי לטייל בעיר, היה חום אימים. הכל היה בסדר לא כאב לי כלום,עד לשניה שפתאום חשתי שאני עומדת להתעלף- ממש את כל התחושות, עירפול בראיה,שמיעה מרוחקת והרגשתי צורך עז לשכב מהר מהר לפני שאאבד את ההכרה, דווקא סחרחורת לא הרגשתי!!!כשנשכבתי על הריצפה לאט לאט התאוששתי. (שלא נדבר על המבוכה שזה קורה באמצע חנות) . מאז אני קצת בחרדה, מה קורה לי?
כשהגעתי הביתה מדדתי את לחץ הדם במכשיר דיגטלי, שהראה 85/49 המדדים שלי פחות או יותר על פי המכשיר הזה נעים בסביבות המספרים האלה.
לא הלכתי לרופא, כי אחר כך הרגשתי יותר טוב. שכחתי לציין שאני נוטלת בערך חודש כדור ברזל של פמינה פלוס לנשים של אלטמן 30 מ"ג ברזל.אשמח לתשובתכם ולדעתכם.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלחיץ.
ד``ר איילון לחמן11/07/2010שלום.
האמת שלא הבנתי מה בדיוק השאלה.אם את מתכוונת -מה האבחנה,קשה כמובן לדעת ללא בדיקות מקיפות.את אבל מספרת שהיה לך צינן קשה אבל יצאת לטייל בחום אימים ,כהגדרתך.אולי השילוב הוא הסיבה?.אבל שוב גשי להיבדק.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)