מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מפחדת מהתוצאה של בדיקת הריון:(rivka15/07/2010
שלום לך ד'ר איילון!
יש לי התקנת תוך רחמי למנעית הריון של מרינה כבר 3 שנים, אני מקבל ווסת די מסודר יכול להיות איחור של 3 עד 5 ימים לא יותר, הפעם יש לי איחור של שבועים יש סיכויי שניכנסתי להריון למרות ההתקנה למניעת הריון? אני מפחדת לעשות בדיקת הריון שמה יצא חיובי, לקחתי אנטיביוטיקה בגלל דלקת בשתן אולי זה מעקב את הווסת? אני מרגישה לחץ בשילפוחית של השתן לא יכולה להיתפק כשאני צריכה פיפי, עים אני כן בהריון.. אני מפחדת שהביצית ניקלטה לי מיחוץ לרחם, יכול להיות? לפעמים יש לי כאבים במותניים [לא חזקים] יש קשר? אולי אני מדמיינת מהפחד אבל לא ניראה לי, אני אשמח לתשובה שלך. תודה רבה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה קטנה
rivka15/07/2010היי! יש לי כאבים ולחץ בחזה כמו כול פעם לפני המחזור,
והכאבים שבמותניים זה יחד עים הגב באותו אזור של המותניים
אני מרגישה דקירות,
השמח לתשובה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירנה
ד''ר גדעון נגר15/07/2010התקן תוך רחמי יתכן אחורים ואף לעיתים לא מקבלים מחזור כלל
לעיתים נדירות אכן יתכן הריון
כל אשר יש לבצע בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)