אבעבועות רוח בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבעבועות רוח בהריון
    שרית
    15/07/2010

שלום רב שמי שרית נמצאת בשבוע 38.2 של ההריון אתמול בצהריים גיליתי שלבן שלי יש אבעבועות רוח הבוקר הגעתי לרופא ששלח אותי לבדיקה של נוגדנים הבדיקה יצאה שלילית ולכן הפנו אותי למיון לקבל חיסון IVIG דרך עירויי .
    מאחר והבנתי שאת החיסון הנ"ל אמורים לקבל תוך 72 שעות מרגע החשיפה רציתי בבקשה לשאול:
    מה קורה במידה וקיבלתי את החיסון לאחר יותר מ72 שעות מרגע החשיפה??? האם החיסון לא יעיל ???
    בנוסף לכך נאמר לי שבמידה ואני מרגישה צירים או ירידת מיים וכו' אני צריכה להגיע מיד לבית החולים כי צריכים להמשיך את הטיפול . מהו למעשה המשך הטיפול???
    אודה לכם מאוד על תשובתכם. שרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבעבועות רוח בהריון

הוספת תגובה

• לשרית

ד''ר גדעון נגר
    15/07/2010

יעילות החסון פחותה לאחר פרק הזמן
    במידה ואת מרגישה צירים או ירידת מים יש להגיע לבית חולים וללדת בשעה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבעבועות רוח בהריון המשך...

שרית
    16/07/2010

תודה רבה לך על תשובתך המהירה רציתי רק להוסיף ולשאול מה זה אומר לגבי העובר שיעילות החיסון פחותה לאחר 72 שעות ומהם הסיכונים להם הוא חשוף בהתחשב בשבוע בו אני נמצאת (38.2) ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו