טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נמצאת בשבוע 14.4 וביצעתי סקירה מוקדמת. הרופא טען שהגעתי מוקדם וחבל שלא חיכיתי עוד שבוע לפחות. היה קשה לראות את האיברים אך בסופו של דבר לאחר מאמץ בבדיקה חיצונית ולא ואגינאלית הכל נמצא תקין. את בדיקת הלב והשפתיים הרופא לא ביצע משום שהעדיף לדחות לשבוע הבא כדי לא להתפשר על הבדיקה וטען כי אלו הם איברים קטנים ועדיף לחכות. כל מה שנצפה יצא תקין. האם הגיוני שקשה היה לראות או שבשבוע כזה הכלאמור להיראות בצורה ברורה בלי כל בעיה? יכול להעיד על בעיה בהתפתחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר